Honda City nin 2009 dan sonraki arabaları nasıl hocam parca usta sorunu olur muHocam mekanik ve motor olarak aynı arabalardır. City C segmenti iken Jazz B segmentidir. Honda City belki de otomobil tarihinin en çok eleştirilen tasarımlarından birisine sahiptir. İkisi de sorunsuzdur, ikisi de konforsuzdur.
Honda City nin 2009 dan sonraki arabaları nasıl hocam parca usta sorunu olur mu
Teşekkürler hocam, Accent era nın piyasası nasıl acabaHonda City'nin parça sorunu yoktur. Yanılmıyorsam 2009 modelleri Tayland fabrikasında üretilmiştir ama teyit edilmesi gerekiyor. İlk versiyonları ise Türkiye Çayırova fabrikasında üretildi. City'nin üretim amacı gelir seviyesi düşük Asya ülkelerinde satılma stratejisidir. Bir nevi Civic almaya gücü yetmeyenler için her şeyinden kısılmış civic diyebiliriz. Ancak dediğim gibi City öyle piyasası olan bir araba değildir. Alıp almamak size kalmış.
Teşekkürler hocam, Accent era nın piyasası nasıl acaba
Teşekkürler hocam, otomatik vitesi de sorunsuz diyorlar tavsiye eder misinizPeynir ekmek diye bir tabir var ya. Aynen o şekilde. Ben 34-5 tane Era satmışımdır hepsi de bir iki gün içinde satıldı
Otomatik vitesleri sorunsuzdur ama tek kavramalı olduğu için geçişleri sarsıntılı oluyor.Teşekkürler hocam, otomatik vitesi de sorunsuz diyorlar tavsiye eder misiniz
En kolay sattığım arabamdıPeynir ekmek diye bir tabir var ya. Aynen o şekilde. Ben 34-5 tane Era satmışımdır hepsi de bir iki gün içinde satıldı
İkisinden biri alınacaksa Jazz fakat ben olsam onu da almamHonda City'nin parça sorunu yoktur. Yanılmıyorsam 2009 modelleri Tayland fabrikasında üretilmiştir ama teyit edilmesi gerekiyor. İlk versiyonları ise Türkiye Çayırova fabrikasında üretildi. City'nin üretim amacı gelir seviyesi düşük Asya ülkelerinde satılma stratejisidir. Bir nevi Civic almaya gücü yetmeyenler için her şeyinden kısılmış civic diyebiliriz. Ancak dediğim gibi City öyle piyasası olan bir araba değildir. Alıp almamak size kalmış.