Daewoo Nexia alınır mı | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Daewoo Nexia alınır mı

Merhaba arkadaşlar Tofaş alacak kadar param var. Ancak ben klimalı ve hidrolik direksiyonlu olsun istiyorum. Sizce Daewoo Nexia alınır mı? Bu arabanın kronik sorunları ve bir sıkıntısı var mı?

Daewoo Nexia parasına göre konforlu, sürüşü zevkli ve konforlu bir arabadır. 3 ve 5 kapılı hatchback ve sedan versiyonlu çeşitleri mevcuttur. GL, GLE, GLX ve GTXadı ile bilinen farklı donanım seçenekleri bulunan paketleri var. Daewoo Nexia’da analog klima, hidrolik direksiyon, elektrikli cam ve ayna gibi döneminin benzer modellerinde olmayan özellikler ile üretilmiş bir araba olarak biliniyor.

5 ileri manuel ve 4 ileri otomatik vitesli şanzıman seçenekleri vardır. Otomatik vitesli olanları tam otomatik olup, oldukça sorunsuz bir şanzımandır. Tek eksiği ülkemizde parça ve usta bulma konusundaki sorunlardır. Onun dışında sizin de söylediğiniz gibi kuş serisi araba almak yerine daha konforlu ve güvenli bu otomobil seçmek akıllıca bir tercih olabilir. Temiz kullanılmış ve motoru sağlam bir Daewoo Nexia bence alınabilir.​

hocam motor parcalarını ve kaporta malzemelerını bulmak zor olabılır onun harıcınde yuruyen aksam ve sası opel kadett ıle aynı dıye bılıyorum
motoru ıyıdır ama artık yılların verdıgı yorgunluktan kaynaklı her arabada olacagı gıbı sorunlar acacak parcasını bulmak bıraz yorabılır bundan dolayı ben tercıh etmem ama sız almayı dusunuyorsanız cevrenızdekı daewo parcacılarından bılgı alın
butcenız ortalama ne kadar bılgı verırsenız ona gore baska alternatıflerde onerebılırım