Citroen C4 X Nasıl Bir Araba, Alınır Mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

Citroen C4 X Nasıl Bir Araba, Alınır Mı?

Kardeşim citroen c4x ben kullandım. Malzeme ve işçilik kalitesi çok iyi sayılmaz. 1.2 puretech motor çok tartışmalı. Triger kayışını yağın içinde çevirdiği için çok eleştiriliyor. Hatta 30 40 bin km'de kayış kopartanları bile var. Uygun olmasının sebebi ise tutulmuyor oluşu. Citroen, Peugeot biraz daha kullan at otomobiller tarzına döndü.

Benzer modellerle kıyaslandığında fiyat olarak gayet uygun ama bunu nedeni triger kayışının motor içinde olması, elektronik sorunlarının çok olması geliyor. Gösterge ekranında sürekli motor arıza ışığı yanıyor. Elektronik sistemi arızayı çok yaptığı için sürekli arıza lambası yakan ve kullanıcıyı rahatsız eden bir otomobil. Ustalar bu arabaya bakmaktan kaçıyor resmen. Serviste tamir çok pahalı. Alanların çoğu pişman. 150.000 kilometrede motor isteyen bile duydum. Motoru revize etmek yerine sandık motor almak gerekiyor. Yani riskli bir araç olduğu için ben şahsen bu arabaya yaklaşmam.​