400 bin liraya hangi model araba alınır? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

400 bin liraya hangi model araba alınır?

Merhabalar
Opel Astra G kasa 2003 model 1.6 enjoy paket Benzin Lpg
Km 227 binde, Tek değişen sol ön çamurluk , güneş solmasından dolayı fırında komple boyalı

YOKSA

Megane 2 2004 model 1.6 Dynamique paket Benzin Lpg
Km 237 binde, Değişen yok, 4 parça boyalı , pasta cila detaylı yeni temizlik yapılmış

gönlüm megane 2 den yana gibi ama opelde iyi duruyor gibi bilemedim

Ben olsam yol tutuşunun üstünlüğü ve euroncap testinden 5 yıldız aldığı için Megane 2'yi de tercih ederim. Yani bu arabaların ikisi de hemen hemen aynı ama ben olsam Megane 2 alırım hiç değilse içi biraz daha geniş. Daha iyi yol tutuşu var.

Merhabalar
Opel Astra G kasa 2003 model 1.6 enjoy paket Benzin Lpg
Km 227 binde, Tek değişen sol ön çamurluk , güneş solmasından dolayı fırında komple boyalı

YOKSA

Megane 2 2004 model 1.6 Dynamique paket Benzin Lpg
Km 237 binde, Değişen yok, 4 parça boyalı , pasta cila detaylı yeni temizlik yapılmış

gönlüm megane 2 den yana gibi ama opelde iyi duruyor gibi bilemedim
Ford Focus 2 almayın da ne alırsanız alın hocam. Araba dert yumağı :)

Ben olsam yol tutuşunun üstünlüğü ve euroncap testinden 5 yıldız aldığı için Megane 2'yi de tercih ederim. Yani bu arabaların ikisi de hemen hemen aynı ama ben olsam Megane 2 alırım hiç değilse içi biraz daha geniş. Daha iyi yol tutuşu var.
hocam opel içinde yol tutuşu vs iyi dedilerdi ondan dolayı ikilemde kaldım , bide megane 2 için kronik sorunları biraz daha fazla diye duydum sizce öyle mi

hocam opel içinde yol tutuşu vs iyi dedilerdi ondan dolayı ikilemde kaldım , bide megane 2 için kronik sorunları biraz daha fazla diye duydum sizce öyle mi

Aslında Megane 2'de kronik arıza yok. Sadece start stop olduğu için kart okuma hatası olabiliyor. Ancak her arabada olacak diye bir kaide yok. Ustalar tarafından kurcalanmamışı sorunsuzdur. Opel'e göre can güvenliği açısından daha iyidir.