2012-2015 Kia Rio Nasıl, Alınır Mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

2012-2015 Kia Rio Nasıl, Alınır Mı?

Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Öncelikle uzun zamandır araba bakan birisiyim. Hayırlısıyla ilk arabamı ağustos ayında alacağım. Arabadan beklentilerim şunlar "bana sorun çıkarmasın, hb bir araba olsun, dizel istiyorum ama benzinli de olabilir, tipi de iyi olsun". Bunları göz önüne alarak Kia Rio 1.4 CRDi almak istiyorum.
Arabayı 2 yıl kullanıp satmayı düşünüyorum. Piyasasının bir clioya göre elbette yavaş olduğunu biliyorum ama fiyat ve donanım olarak daha mantıklı geliyor bana çünkü Clio'dan çok daha ucuz fiyata daha düşük km'li ve daha bol donanımlısını alabiliyorum. Şimdi ben iki yıl sonra düğün vs gibi durumda birkaç ay kala arabayı satışa koysam gider mi sizce ? Ne kadar sürede elden çıkarılır bu araba ? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Kia Rio son zamanlarda çok satılan araçlar arasında. Clio'ya göre konforlu ve daha donanımlı bir araba. Yavaş yavaş piyasası olmaya başladı. Renault Clio kadar hızlı olmasa bile satmak için çok beklemezsin.