150-200 bin Bandında Sedan Hangi Araç Almak Mantıklı ? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

150-200 bin Bandında Sedan Hangi Araç Almak Mantıklı ?

Merhaba, kapıda bir araba olsun lazım olursa saga sola gitmek amaçlı çokta ihtiyacım olmadan bir araba alacağım bütçem 150/200 tl bandında sedan ne almak mantıklı olur biraz araştırdım bu paralara seçenekler şunlar;
Mitsubishi carisma, taksi çıkması Albea,Hyundai admire vs

Bu paralara temiz olmak şartıyla İlk alınacak araba bence Hyundai Admire kesinlikle şuan piyasası ne kadar bilmiyorum ama bulmanız çok ama çok zordur. Bu paralara motoru sorunsuz Admire bulduysanız çok isabetli bir tercih olur bana göre. Albea sorunlu bir araç hele Taksi çıkması olursa tel tel dökülür. Mitsubishi Carisma hakkında pek bilgim yok. Ama sıkıntılı olduğunu sıkça duymuyorum​

Merhaba, kapıda bir araba olsun lazım olursa saga sola gitmek amaçlı çokta ihtiyacım olmadan bir araba alacağım bütçem 150/200 tl bandında sedan ne almak mantıklı olur biraz araştırdım bu paralara seçenekler şunlar;
Mitsubishi carisma, taksi çıkması Albea,Hyundai admire vs

150-200 bin lira arasında ben olsam şunlara bakardım

Renault 19 Europa
Dacia Solenza
Doğan SLX
Yumurta Kasa 1.5 accent

Bunların dışında arabaya bakmazdım.. Taksi çıkması kapalı kutu. Sana 2 katına da mâl olabilir. Mitsubishi carisma, alınmayacak arabalar sıralamasında ilk sıralardadır. 200 bin liraya ise Admire hayatta vermezler.