1.4 Honda civic mi 1.3 ae101 corolla mı? | Otomobil Forum | 2. El Otomobil Paylaşımları

UĞUR GÖKÇE
Kayıt Ol  |   Forum Ana Sayfa >>

1.4 Honda civic mi 1.3 ae101 corolla mı?

300 bin tlye almayı düşündüğüm 2 araba hakkında yorumlarınızı beklıyorum
ben civic tercih etmeyi dusunuyorum cunku abs hıdrolık hepsınde mevcut ve baktıgım ılanlardakı cıvıclerın hepsı daha derli toplu gelıyor ama tam emın olamadıgım kısım cıvıcler corolla kadar sorunsuz denılenebılır mı artısı eksısı nedır corolla onerırsenız 1.3 mu 1.6 mı enjeksıyonlu karburatorlu hangısını tavsıye edersınız

300 bin tlye almayı düşündüğüm 2 araba hakkında yorumlarınızı beklıyorum
ben civic tercih etmeyi dusunuyorum cunku abs hıdrolık hepsınde mevcut ve baktıgım ılanlardakı cıvıclerın hepsı daha derli toplu gelıyor ama tam emın olamadıgım kısım cıvıcler corolla kadar sorunsuz denılenebılır mı artısı eksısı nedır corolla onerırsenız 1.3 mu 1.6 mı enjeksıyonlu karburatorlu hangısını tavsıye edersınız
Corolla alacaksanız 1.6 enjeksiyonlu alın. 1.3 ve 1.6 karbüratörlü tavsiye etmiyorum. Civic'e gelince, daha önce 4 farklı modelini kullanmış biri olarak, sorunsuz bir araç olduğunu söyleyebilirim. İki model de tercih edilebilir. Hangisi içinize siniyorsa onu alın.

AE101 Corolla çok güzel bir araba. Sanayiye yolunuz sadece bakım için düşer. Tabiki arabaya bakmak şartı ile. He zaman alıcısı bulunabilen bir araç. Otomobil tutkununun dediği gibi 1.6 almanız daha iyidir.