Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanım ve sağlamlık olarak klasik japon kalitesi var. Ama ülkemizde parça konusunda sıkıntı olabilir. Özellikle küçük şehirlerde usta ve parça bulmak biraz zor oluyor. Temizini bulursanız kolay kolay arıza yapmaz. Fakat arıza durumunda çok çile çektirir. Enjeksiyonlu modelleri daha sıkıntılı. Karbüratörlüleri ise nispeten daha az sorun çıkarmaktadır. Manuel şanzımanlı modelleri kolay kolay arıza vermiyor diye biliyorum. Donanım olarak bence iyi sayılır. Suzuki Swift GLX modelini almak daha mantıklı olabilir. Kliması, elektrikli aynaları ve hidrolik direksiyonu ve merkezi kilit sistemi GLX pakette standart.
Bu arabalarda 3 ileri otomatik şanzıman var. O yüzden otomatikler biraz daha fazla yakıyor. Parça olayına hiç girmiyorum bulabilir misiniz? Bunun alternatifi ise Toyota Starlet olabilir otomatik viteslerde. Ancak ben olsam ikisine de girmezdim.